همانطور که می دانید با استفاده از تولید فنس و فنس کشی در اطراف خانه و محیط زندگی خود می توانید امنیت بیشتری را برای خود و اطرافیانتان فراهم کنید. در مقالات قبل شما را با نحوه نصب فنس توری، مهم ترین کاربرد های فنس توری و همچنین مقایسه انواع مختلف فنس آشنا کردیم. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را برای نصب فنس توری حصاری بیشتر آماده کنیم.

در مطالب قبلی شما را با 8 مرحله برای نصب فنس و فنس کشی آشنا کردیم. دراینجا می خواهیم مرحله آخر را به شما نشان دهیم.

9. حالا که میله ها آماده شده اند زمان آن رسیده است تا تولید فنس را از یکی از میله هایی که در گوشه قرار گرفته است شروع کنید. هنگامی که فنس را به اولین میله وصل کردید باید آن را تا میله بعدی به خوبی بکشید و به آن وصلش کنید. دقت داشته باشید تا فنس به خوبی و به درستی کشیده شود تا میله آخر به درستی به فنس وصل شود. بهتر است تا در ابتدا و انتهای هر میله و همچنین دو ناحیه در وسط میله را با میخ سوراخ کنید تا فنس را به این قسمت ها نصب کنید. این کار را ادامه دهید تا فنس کشی به طور کامل انجام شود. بهتر است تا از فنس های توری بافته شده به جای فنس های جوش خورده استفاده کنید. می توانید برای کشیدن فنس نیز از ابزار ها و وسایلی که برای این کار کاربرد دارند نیز استفاده کنید. با این کار هم در هزینه فنس کشی صرفه جویی خواهید کرد و فنس کشی شما به شکل بهتری انجام خواهد شد. برای محکم کردن فنس بهتر است تا از میخ ها و گیره های مخصوص فنس کشی استفاده کنید تا نتیجه قابل قبول تری را به دست آورید.

لازم به ذکر است که صنایع مفتولی اطلس فنس زاهدی به عنوان بهترین مرکز فروش فنس شناخته شده است و شما می توانید فنس مورد نیازتان را با ارزان ترین قیمت فنس در بازار تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *